Tips på lekfulla färger till huset

Jag har börjat ett riktigt kul projekt: Alla rum i huset ska målas om. Har ni någonsin känt att ert hem inte matchar er personlighet? Jag bor i ett fint hus, men det är ganska trist om jag ska vara ärlig. Väggarna är vita och möblerna är från Ikea. Det är ett väldigt anonymt hus. Inte alls som jag. Om ni har läst har länge vet ni att jag gillar fart och fläkt; starka färger och kultur. För några år sedan fixade jag köket och det blev riktigt bra, men jag bytte bara köksluckorna och lät väggarna vara som dom är. Det ska jag ändra på nu.

Min plan är rosa, grön och blå

Det är viktigt att färgerna på väggarna inte skär sig, men de ska ändå skilja sig väldigt mycket från varandra. I nuläget är jag inne på att hålla mig till färger som rosa, grönt och eventuellt också blått. Jag kan erkänna att jag har spenderat ganska mycket tid på Pinterest när jag har kommit hem från jobbet. Har ni några tips på roliga färger? Skriv gärna till mig! En målbild som jag har är faktiskt vardagsrummet i Simpsons. Minns ni det? Väggarna är rosa, golvet grönt och sidobordet är lila. Det är väldigt färggrant med andra ord.

I veckan kommer i alla fall en målere över. De ska hjälpa mig med lite vägledning. Det är totalt fem rum som ska målas. Det blir spännande att se vad de har att säga.

En viktigt rum är sovrummet. Det måste kännas harmoniskt. Just nu är det bara vitt och tråkigt, viktigt gör att det känns ganska kallt därinne. Jag är ute efter mer varma färger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *