Lek för vuxna

Det är inte bara barn som tycker om att leka, utan även vi vuxna också. I alla fall vi som blivit så pass gamla att vi inte skäms över att vi har barnasinnet kvar. Vad är inte till exempel korpidrott om inte lek för vuxna till exempel? Jaja, motion och så, men många håller nog på med det mest för att de tycker det är roligt. Det finns en stor mängd olika sätt som vi vuxna leker på, även om vi inte alltid erkänner att det är just det som det handlar om – att leka. Vi på Blupp.nu har dock inga problem med att erkänna att det är så det ligger till och tänkte därför komma med ett par tips på roliga lekar för vuxna!

Segwaypolo
Segwayen kom, sågs, och glömdes bort. Men någonting hände, och Segwayen ses nu inte främst som ett fordon, utan som någonting att ha roligt med. Segwaypolo är då precis vad det låter som: polo, men inte till häst utan med Segways. Väldigt roligt, och någonting som bland annat Perfect Event arrangerar, främst då som evenemang för företag. Någonting som alla vi vuxna borde prova på, då det är så väldigt roligt.

Escape Room
Escape Room har ännu inte något svenskt namn, men det gör inte så mycket, utan företeelsen finns på en del platser i landet ändå. I Escape Room så stängs ett antal personer in i ett rum, där det finns en hel del mystiska ledtrådar. Sedan gäller det att tolka ledtrådarna och lyckas komma på hur man ska ta sig ut ur rummet inom en viss begränsad tid. Väl utfört så är Escape Room spännande, intressant och roligt, och ger en upplevelse som man minns länge. Dessutom betonas också ofta samarbete, vilket gör det lämpligt att leka tillsammans med goda vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *