Köksluckor är också kultur

Jag tycker som bekant mycket om film, tv-serier och kultur i största allmänhet, och kultur kan ju vara så väldigt mycket. Möbler och inredning till exempel är ju också kultur, på sitt vis. Så det är också någonting jag tycker är spännande även om jag inte ägnar så mycket tid åt det, oftast. Men det har jag gjort på senaste tiden. Jag bestämde mig nämligen för att skaffa nya köksluckor, både för att de jag hade var slitna och för att de helt enkelt var tråkiga. Så jag började helt enkelt leta runt lite för att se vad som fanns att få och det visade sig snabbt att jo, det finns en hel massa att välja mellan. Att köpa köksluckor i Malmö innebär att det är lätt att hitta kvalitetssaker.

Men det var svårt att välja. Inte bara för att det fanns så mycket att välja mellan utan mest för att det inte är lätt att föreställa sig hur köksluckorna kommer att se ut när de väl hänger där. De kan ju vara hur fina som helst men om de inte passar in i köket så blir det ju bara pannkaka av det hela. Som tur är så erbjöd kökslucketillverkaren som jag anlitade gratis hembesök, där de tog med sig köksluckor och material så att det blev enklare att förstå hur resultatet skulle bli.

Jag fastnade till sist för köksluckor i mörk valnöt. Riktigt varma med vackra ådringar som det är ett sant nöje att se på. Inte blev det billigt inte men heller inte så dyrt som jag befarat. Dessutom är det väl självklart att om man vill ha kvalitet så måste man också betala för den, och det var det helt klart värt. Perfekt resultat. Så nu har jag ett riktigt kulturkök kan man säga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *